Камара на инженерите в инвестиционното прокетиране Chamber of engineers in the investment design

Метростанция - София Летище София Спортна зала

XII-та МНК "Е-управление и Е-комуникации" 13-17.06.2020г. в Созопол

XII-та Международна Научна Конференция "Е-управление и Е-комуникации"

13 до 17 юни 2020 г.

в гр. Созопол.

Организира се от Технически университет - София: НИС и Център за научни изследвания и обучение по "Е-управление" при Стопански Факултет.

Съорганизатори са: Държавна агенция по Е- управление и Факултет по Управление и Администрация - УНСС, като конференцията е регистрирана в НАЦИД. Пленарната сесия ще отрази честването на 40 години Автоматизирана система за управление на учебния процес в ТУ-София и 35 години Единна автоматизирана система за кандидат-студентски прием..

 

Научните секции по традиции включват темите:  Състояние и тенденции на дигитализация и Е-управление; Е-Демократизация и управленски процеси; Обучение по Е-Управление; Е-управление в публичната и бизнес сфера; Е-комуникации. Стартира провеждането на  сертифициран уърк шоп за висш мениджмънт както и Шоурум. Избрани сесии и шоурумът ще бъдат предавани на живо в социалните медии.

 

Всички приети и представени доклади ще бъдат включени в трудовете на XII МНК "E-управление и E-комуникации" с ISSN 2534-8523. Избрани доклади, представени на английски език, ще бъдат предоставени за включване в електронната библиотека SSRN, поддържаща индекс за цитирания.

 

За повече информация:  <http://fman.tu-sofia.bg> http://fman.tu-sofia.bg

 

 

Още Съобщения

23/ 01/ 2020

seeSUSTAINtec - изложение и конференция за устойчиви технологии за Югоизточна Европа,7-9 април 2020г., София

15/ 01/ 2020

Публична лекция (НЕ)спокойната Вселена 

09/ 01/ 2020

Представяне на книгата "Комплексни системи за ГЕОЗАЩИТА", автор Чавдар Колев 

23/ 12/ 2019

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ