Камара на инженерите в инвестиционното прокетиране Chamber of engineers in the investment design

Метростанция - София Летище София Спортна зала

Покана от председателя на ECEC Klaus Thürriedl за участие в онлайн събитие

Покана от председателя на ECEC Klaus Thürriedl за участие в онлайн събитие:

ECEC е официален партньор на Европейския нов Баухаус - проект, иницииран от председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен, който в момента е в центъра на вниманието на Европейската комисия - а също и на NEBC (New European Bauhaus Collective), обединяващ много европейски организации в областта Архитектура / Инженерство / Образование / Наука. Като председател на ECEC участвам пряко в организирането на първата общоразработена дигитална конференция, която ще се проведе на 29 април 2021 г.

В рамките на това събитие ECEC ще проведе сесия тема „sustainabillity/ устойчивост”, която ще изясни необходимостта от обща дефиниция на термина и ще даде информация за такова определение. Резултатите могат да бъдат многобройни (първото ми предложение: „Нещо е устойчиво, ако е полезно за следващите 3 поколения“ (полезно означава, че няма недостатък).”

Убеден съм, че е необходимо да постигнем такова общо разбиране за „устойчивост“, за да знаем за какво говорим. Успехът на “Зелената сделка” ще зависи от възможността да се намери широк консенсус относно „устойчивостта“ в нашето общество - в противен случай може да изпитаме друга „Вавилонска кула“.

Линк за регистрация:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_dgUqZ-5tRsmytT6qYPAEBgОще Съобщения

07/ 05/ 2021

Предложение от ECEC за участие в европейски конкурс с награди

29/ 04/ 2021

СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

28/ 04/ 2021

Онлайн обучение за влаганите в строежите строителни продукти, организирано от БААИК

13/ 04/ 2021

Покана от председателя на ECEC Klaus Thürriedl за участие в онлайн събитие